Vloeren van Terrazzo – Granito

Oorsprong van de Terrazzo vloer
Terrazzo vloeren zijn al in de vijftiende eeuw ontstaan, doordat men de resten die overbleven in de marmergroeve vermengde met beton en dit storten als vloeren in kerken en om hun huizen. Door het lopen hier overheen werden de marmerdeeltjes gepolijste en ontstond er een prachtige schittering in de vloer. Dit heeft zich door ontwikkeld tot het terrazzo van vandaag de dag.

Het Terrazzo van nu
De terrazzo vloeren van nu, zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. Hierdoor kunnen leuke combinaties en patronen worden gemaakt in de vloer.

De vloeren die wij leggen zijn altijd zoals u het liefste wilt. Natuurlijk is het verstandig om wel een terrazzo ondervloer te hebben, dit kunnen wij voor u regelen. Heeft u nu een bestaande houten vloer, kan deze ook prima functioneren als terrazzo ondervloer.
Wij storten de Terrazzo vloer, egaliseren de vloer vakkundig en polijsten hem voor een mooie afwerking, zo kunt u lang van uw vloer genieten.

Duurzame Terrazzo vloer
Onze terrazzo vloeren zijn duurzaam en slijtvast en met een goed onderhoud, gaat de vloer een leven lang mee.

Ook genieten van een mooie duurzame vloer? Vraag bij ons dan een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons. Of vraag meer informatie op door contact met ons op te nemen.