Restaureren van Terrazzo

Scheurtjes of gaatjes in Terrazzo
Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een scheurtje in het terrazzo ontstaat. Het wil ook gebeuren dat er een gaatje in terrazzo komt of dat er een stukje afbreekt (sanitairplint). Dit gebeurd echter sporadisch, het wil voorkomen bij terrazzo dat al wat ouder is of dat niet volgens de normen onderhouden is.

De oplossing voor beschadigd Terrazzo
Als dit zich voordoet, komen wij voor u het terrazzo restaureren. Het restaureren van terrazzo is toch wel vakmanschap, zeker als het gaat om het restaureren van terrazzovloeren. Deze moeten vaak met een speciaal slijpgereedschap worden geslepen. Er worden dan meerdere laagjes van de terrazzovloer afgeslepen om zo weer tot een egale, gladde vloer te komen.
Als een terrazzovloer pas is geslepen, kan er een grijze waas ontstaan, dit komt overigens meer voor bij donkere vloeren, na regelmatig schoonmaken met de juiste middelen, trekt de grijze waas geleidelijk aan weg.

De kosten voor het restaureren van Terrazzo
Natuurlijk komen er bij restauraties ook kosten kijken. Om een duidelijk beeld te kunnen scheppen van de kosten, moeten wij zorgvuldig weten wat de beschadiging is. Meestal maken wij een afspraak, zodat de vakman bij u kan komen kijken en direct een inschatting kan maken van de kosten.

Heeft u terrazzo dat moet worden gerestaureerd, neem contact op voor het maken van een afspraak met onze vakman of vraag een offerte aan. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.