Granito vloeren

Wat zijn Granito vloeren

Met Granito vloeren wordt ook wel de Terrazzo vloer bedoeld. Het is namelijk een en hetzelfde product. Wij maken ook de granito vloer. Een vloer met een exclusieve uitstraling, een tijdloze luxe voor in uw woning.

Voordelen van de Granito vloer

Het grootste voordeel van een Granito vloer is dat hij makkelijk is in onderhoud, hij is gemakkelijk schoon te houden en is slijtvast, waardoor duurzaam. Een leuke opsteker wat betreft een granito vloer, is dat het product door zijn exclusiviteit en duurzaamheid de woning of het bedrijfspand in warde laat stijgen.

Mogelijkheden van Granito vloeren

Granito vloeren of wel de terrazzovloeren zijn in een tal van kleuren leverbaar, hierdoor kunt u er alle kanten mee op en zijn er ook diverse kleuren combinaties mogelijk. Of u van klassiek of modern houdt, maakt met een granito vloer niet uit, u kunt de vloer zo strak of klassiek mogelijk laten leggen, in een patroon welke u het liefste heeft.

Prijzen van een Granito Vloer

Spreekt een granito of terrazzovloer u ook zo aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mooie wereld van granito / terrazzo. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.