Aanrechtbladen van Terrazzo

U bent op zoek naar een nieuwe keuken en u wilt net dat extra stukje luxe in uw keuken laten schitteren. Dan is terrazzo iets voor u!

Terrazzo geeft dat stukje extra uitstraling aan uw keuken en terrazzo is al een luxe op zich, denk maar eens aan het gebruiksgemak. U hoeft niet van alles te doen om terrazzo te onderhouden, het is waterdicht en perfect hygiënische schoon te maken, dit ia toch wat wij willen….

Hoe gaat het leggen van Terrazzo aanrechtbladen in zijn werk
Maar als u voor terrazzo aanrechtbladen kiest, wilt u ook wel weten hoe het in zijn werk gaat:

  • U kiest de kleur terrazzo die u wilt
  • Wij kijken of uw keuken stabiel genoeg is om het gewicht van terrazzo te dragen.
  • Dan wordt er een mal geplaatst. Terrazzo wordt ter plekke gestort, aanrechtbladen onder de twee meter kunnen ook op onze werkplaats worden gemaakt.
  • Sanitairplinten en waterkeringen kunnen ook worden aangelegd.
  • We gaan de terrazzo storten in de kleur die u wilt
  • en werken deze netjes af.

Voordelen van het ter plekke laten storten van Terrazzo aanrechtbladen
Dan zijn er natuurlijk ook nog voordelen aan het ter plekke storten van terrazzo. Een terrazzo aanrechtblad is sneller klaar dan een fabrieksblad, er kan direct rekening gehouden worden met uw persoonlijke wensen. U heeft ook geen last van van de nodige beperkingen, zoals de formaten. Nog een voordeel is dat u niet gebonden bent aan de leveringstijden van een fabrieksblad.

Wilt u ook genieten van al de voordelen die terrazzo aanrechtbladen u geven? Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en u ontvangt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.